Home Recipes Exercise & LifeStyle Community
   
Welcome
Guest
Welcome Guest Search | Active Topics | Members | Log In | Register

new balance 990 v4 grey suede Options
evan0611
Posted: Monday, June 10, 2019 11:55:42 PM
Rank: Newbie
Groups: Member

Joined: 6/10/2019
Posts: 0
Points: 9

Hierboven krijgt u een eerste blik op het model dat bekend staat als het new balance 574 dames sale Lost Prototype. Deze versie van de 574 is NB's nieuwste versie van het klassieke model. Het haalt zijn inspiratie uit de archieven van het merk omdat het de oorsprong vindt van een verloren prototype van de 574 uit de late jaren tachtig. Officieel bekend als de New Balance 574 MLP, heeft de schoen een bovenwerk van suède en mesh dat is uitgevoerd in de kleuren Blue, Dark Navy of Burgundy. Elke colorway wordt geleverd met een spit gekleurde (grijs/wit) tussenzool en een off-white rubberen hakenteller om de schoen die retro/vintage gevoel geeft. Als je goed kijkt, zie je ook dat het model elementen van de 576 uit de jaren 80 combineert met het uitgebrachte 574-ontwerp uit de vroege jaren 90.
Tegen 2012 was de OG 990 bijna 30 jaar oud en op de new balance 990 v4 grey suede leeftijd was er ongetwijfeld een rol weggelegd aan het hoofd van de snelgroeiende 99x-familie. Om dit te vieren introduceerde New Balance de M990v3. De update toonde een beetje meer mesh tussen de varkenshuid lambrisering en perforaties voor extra ademend vermogen. Het ontwerp had een meer utilitaire uitstraling dan zijn voorgangers, benadrukt door de diamantpatronen op de tong en het geribbelde N-logo. De esthetiek terzijde, de technologie van de schoen bleef relatief onveranderd.
new balance women's 520v3 running shoe en zijn 520 hebben een frisse draai gegeven aan een klassieke sneaker die oorspronkelijk in de jaren '70 werd uitgebracht. Met behoud van het minimalistische gevoel en toewijding aan de kwaliteit die in het prototype wordt gebruikt, is deze schoen gesneden uit eersteklas suède en mesh voor comfort en stijl. Het slanke silhouet en de op het erfgoed geïnspireerde details vormen samen de perfecte mix van oud en nieuw die u dagelijks kunt vertegenwoordigen.
Beide releases van new balance 1500 black green pink zijn gemaakt van suède en mesh van varkenshuid. De "Surf" -versie heeft een lobster-kleurstelling met Ocean Blue op de hiel en buitenzool als een knipoog naar de zee. De "Turf" -optie heeft een bruin en bruin bovenwerk met groene accenten op de hiel die de biefstuk en het groene gras symboliseren.
http://www.futureschoen.com/
Users browsing this topic
Guest


Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Main Forum RSS : RSS

FlatEarth Theme Created by Jaben Cargman (Tiny Gecko)
Powered by Yet Another Forum.net version 1.9.0 (NET v2.0) - 10/10/2006
Copyright © 2003-2006 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
This page was generated in 0.111 seconds.

Home | Recipes | Exercise & LifeStyle | Community | Contact Us
© 2009 yumyumcooking.com. All rights reserved.