Home Recipes Exercise & LifeStyle Community
   
Welcome
Guest
Welcome Guest Search | Active Topics | Members | Log In | Register

adidas superstar slip on dame Options
cornel2ius
Posted: Friday, November 8, 2019 2:06:36 AM
Rank: Newbie
Groups: Member

Joined: 11/8/2019
Posts: 0
Points: 9

Pharrell og Adidas har masser i vente i de kommende måneder, inklusive den nyligt afslørede adidas nmd r1 dame sort "Human Race" Trail, og disse Adidas Tennis HU sneakers, der netop har udgivet. Alle sparkene er bygget på det elskede primeknit-materiale, der indeholder en række farver, herunder et flerfarvet led, et hvidt/blåt stribet par, to faste farveveje, der er jordet af levende, flerfarvede mellemsåler og en Stan Smith-gengivelse.
adidas superstar slip on dame blev lige lidt klassiker ved hjælp af et par luksusmaterialer. De har forblevet en hæfteklamme i et stykke tid nu, men adidas har lige narret dem med en temmelig cool korkopdatering. Adidas Superstar 80s Cork har erstattet sneakerens gummitåhætte med støbt korkmuslinger. Dette ledsages af en rig ruskindbygning, der kommer i sort eller solbrun, og uanset hvilken retning du går begge, udføres tonalt. En hvid ydersål afslutter looket perfekt og giver looket lidt jordforbindelse.
På dækket har vi to nye farveveje af nike blazer high sacai white grey i det, der udgør SB Blazer Low Canvas Deconstructed Pack. Ligesom navnet antyder, er disse nye SB Blazer Lows lavet af en lærredsoverdel, hvilket gør dem ideelle til hverdagstøj, især i forår og sommer sæsoner. De to farveindstillinger, vi kigger på her, er en Clay Green og Black, som begge toner ruten øverst for et enkelt look. Begge er derefter afsluttet med hvide tekstureret gummi mellemsåler og lyserøde sildeben outsoles giver en vis kontrast samt en pop af farve.
Lad os begynde med silhuetten, nike air max 720 obj desert ore on feet er en af ​​Nikes mest avancerede creps til dato. Denne sko er konstrueret af 70% fabriksaffald og gør det lidt for bæredygtighed. Par dette sammen med 720's Air Unit, som er synlig fra 360 grader og præget mønster øvre, og du har en af ​​Nikes mest opdaterede og socialt bevidste sneakers.
https://www.summitkicks.com/
Users browsing this topic
Guest


Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Main Forum RSS : RSS

FlatEarth Theme Created by Jaben Cargman (Tiny Gecko)
Powered by Yet Another Forum.net version 1.9.0 (NET v2.0) - 10/10/2006
Copyright © 2003-2006 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
This page was generated in 0.111 seconds.

Home | Recipes | Exercise & LifeStyle | Community | Contact Us
© 2009 yumyumcooking.com. All rights reserved.