Home Recipes Exercise & LifeStyle Community
   
Welcome
Guest
Welcome Guest Search | Active Topics | Members | Log In | Register

adidas originals ozweego dames beige Options
harry3greg
Posted: Wednesday, July 29, 2020 10:36:28 PM
Rank: Newbie
Groups: Member

Joined: 7/29/2020
Posts: 0
Points: 15

Vorig seizoen zag adidas 4d run 1.0 white black naar een hoger niveau tillen met een hele reeks releases, maar het merk introduceert nu de 4D Run om 2020 op een belangrijke manier te starten. Complex sprak met Marco Kormann, de directeur van Future Technology Innovation van het merk, om meer te weten te komen over het verhaal achter hun baanbrekende 4D-technologie en hun plannen ervoor in de toekomst.
De adidas spezial ss 2020 release date-familie is in het nieuwe decennium redelijk onder de radar gehouden en bereidt een nieuwe reeks schoenenopties voor die fans kunnen integreren in hun zomerrotaties. Nadat ze zich vorig jaar voor de wintercollectie hadden laten inspireren door Britse voetbalarena's, verleggen de Three Stripes hun focus naar de Britse soulmuziekscene van de jaren zeventig tot negentig. Op throwback geïnspireerde paletten die kenmerkend zijn voor de Londense ‘Soul boys’ modetrends, evenals de levendige house/acid jazz-platen die in de danszalen van Wigan en Blackpool stoten, worden onder elke variatie verdeeld.
Pusha T en adidas originals ozweego dames beige de bal aan het rollen in een toch al druk partnerschap, want ze zullen twee nieuwe Ozweego "King Push" make-ups uitbrengen, genaamd "Tech Mineral" en "Mystery Brown." Op de hielen gezeten door Ozweego 'Kingslayer' van het duo, gemaakt in samenwerking met Call of Duty, gaan de twee nieuwe stijlen weer doen waar Pusha het beste in is: gedurfde kleurenschema's combineren met traditionele designlijnen.
Om Hispanic Heritage Month te vieren, heeft adidas samengewerkt met adidas performance am4 berlin incubator Greenhouse en drie Latijns-Amerikaanse artiesten: M. Tony Peralta (Dominicaanse Republiek/New York), Lucia Hierro (Dominicaanse Republiek/New York) en Bryan Avila (Mexico/Los Angeles) om speciale Speedfactory AM4-kleurstellingen uit te brengen. Geïnspireerd door hun diverse en eclectische achtergronden, brengen de drie ontwerpen meerdere kleuren op elk van hun adidas AM4 als een knipoog naar het levendige erfgoed van de artiesten.
https://www.4ubliss.com/
Users browsing this topic
Guest


Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Main Forum RSS : RSS

FlatEarth Theme Created by Jaben Cargman (Tiny Gecko)
Powered by Yet Another Forum.net version 1.9.0 (NET v2.0) - 10/10/2006
Copyright © 2003-2006 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
This page was generated in 0.115 seconds.

Home | Recipes | Exercise & LifeStyle | Community | Contact Us
© 2009 yumyumcooking.com. All rights reserved.